ENG

Usluge.

Odnosi s javnošću.

Komuniciranje s javnostima važno je i ključno za svaku tvrtku, osobu iz javnog života, udrugu ili sportski klub. Savjetujemo vas i za vas postavljamo komunikacijsku strategiju prema javnostima, upravljamo vašom reputacijom i komuniciramo u kriznim situacijama. Veliko iskustvo u organiziranju i moderiranju konferencija za medije, pisanju poziva i press priopćenja te komuniciranja s medijima čini nas pouzdanim partnerom. Želite li uspješno komunicirati s javnošću, bit ćemo vaš glas, javite nam se.

KLIJENTI:

Vitamini, Petica-igrom do zdravlja, Vladimir Ham, RK Tenja, 3D studio Leon, Croatian obesity Forum

Promidžba i vidljivost EU projekata.

Kako bi EU projekt bio uspješan i kako bi ispunio sve zadane ciljeve, nužno je postaviti i provesti kvalitetnu komunikacijsku strategiju. Za vaše EU projekte kreiramo komunikacijsku strategiju, stvaramo content za web stranicu i za objave na društvenim mrežama, pišemo priopćenja za medije, komuniciramo s medijima i uspješno vodimo vaše odnose s javnošću. Ukoliko želite da vaš EU projekt bude uspješan, dosegne ciljane javnosti i bude prepoznat, kontaktirajte nas.

KLIJENTI:

PETICA – igrom do zdravlja, Croatian obesity Forum

Digitalni marketing i društvene mreže.

Prisutnost i komunikacija na društvenim mrežama ključna je za poslovanje svake tvrtke, uslužne djelatnosti, udruge ili sportskog kluba. Analizirat ćemo vaše postojeće društvene mreže ako ih imate i na osnovu analitike i razgovora s vama kreirati strategiju za uspješnu komunikaciju prema ciljanoj publici. Ukoliko nemate profile na društvenim mrežama izradit ćemo ih za vas te strateški pozicionirati vaš brand. Iza nas su odlični rezultati u planiranju, formiranju i provedbi oglašivačkih kampanja i komunikacijskih strategija na društvenim mrežama, javite nam se.

KLIJENTI:

Društveno-politički marketing.

Imate udrugu, neprofitnu organizaciju, subjekt ste iz društveno-političke sfere ili predstavljate jedinicu lokalne samouprave i trebate savjetovanje ili organizacijsku pomoć? Pravi smo izbor jer iza nas stoji višegodišnje iskustvo savjetovanja, organizacije i provođenja izbornih procesa, administrativne pomoći kod organizacije i provođenja skupština te vođenje profila na društvenim mrežama za javne osobe i poslovne subjekte iz društveno-političke sfere. Provodimo ciljeve i akcije za udruge i neprofitne organizacije, organizaciju prikupljanja sredstava, radionica i okruglih stolova. Dosadašnje kampanje i portfolio dostavljamo isključivo na upit. Obratite nam se s povjerenjem.

Kreiranje sadržaja.

Vješto, stručno i uspješno baratamo riječima, elokventnost je naša jača strana, a jako volimo pravopisne i gramatički točne rečenične konstrukcije. Za vas kreiramo sjajan content za društvene mreže, web stranice, native članke, sadržaj za tiskane i digitalne publikacije te newslettere. Javite nam se s povjerenjem!

KLIJENTI:

Savjetovanje i edukacija.

Stojimo vam na raspolaganju za savjetovanje, mentoriranje i držanje predavanja na temu komunikacija, odnosa s javnošću ili marketinga. Veliko dosadašnje iskustvo, prezentacijske vještine, proaktivno razmišljanje i stečene pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičke kompetencije jamče odličan rezultat.

KLIJENTI:

Petica-igrom do zdravlja, Vladimir Ham, 3D Studio Leon, Croatian obesity Forum

Kreativna rješenja.

Stvaramo vizuale i kreativna rješenja za društvene mreže, web stranice i newslettere, a naši vanjski suradnici sjajno će obraditi vaše fotografije, snimiti video i napraviti kompletnu video-produkciju.